constantin-cornea workshopAi nunta in curand? Esti stresata? O, Doamne, cum altfel? Te invitam la un workshop interactiv in care vei invata cum sa treci peste stresul provocat de nunta.

Echipa Nuntidebasm si Constantin Cornea, Psihoterapeul & Coach, te invita la un Workshop GRATUIT  pe data de 24 iulie, de la ora 18.00 la ora 20.30 la Clinica Psievolution – str. Soldat Neagu Florea nr 7, ap 1 (zona Floreasca).

Inscrierea este pe principiul primul venit, primul servit si avem 12 locuri libere. Inscrie-te acum ca sa fii sigura ca afli cum sa scapi de stress si sa fii o mireasa Zen.

o-BRIDEZILLA-facebookIn timpul prezentarii de o ora vei afla raspunsuri care sa te ajute inainte de nunta: ce este stresul, cum trebuie sa faci comunicarea in cuplu inainte de evenimentul maret, ce decizii trebuie sa luati, cum sa te comporti in cea mai importanta zi din viata voastra si mai ales cum sa te descurci cu managementul timpului in planificarea nuntii.

Dupa prezentare ai la dispozitie inca o ora si jumatate de pus intrebari, asa incat vino cu toate intrebarile pregatite si vom face un brainstorming in care vom afla urmatoarele:

1.Evaluare factori generali de stres: familie, job, bani, foste relatii, situatie sociala, sanatate, datorii;

2.Evaluare plan de viata index

3.Evaluare plan nunta

4.Concluzii,feedback

Daca ai intrebari pe care ai vrea sa le adresezi unui psihoterapeut, participa la workshop si poti afla raspunsurile. Nu te costa nimic.

Comenteaza la articol sau trimite un email la contact@nuntidebasm.ro pentru inscriere. Lasa-ne numele si numarul de telefon pentru detalii ulterioare.