Top Tips for Hiring a Wedding Planner_photoTi-a cerut mana, ai spus da, iar acum urmeaza sa va casatoriti! Totul este minunat si de vis. Dar acum trebuie sa luati si cateva decizii in legatura cu tot ceea ce inseamna nunta. Si aici intervenim noi! Ti-am pregatit un top al celor mai elegante, cochete si spectaculoase locatii pentru receptia de nunta.

1. The Roof
Restaurantul The Roof este o frumoasa locatie, unde acoperisul poate sa devina cerul albastru ciel in timpul zilei, iar noaptea poti sa privesti stelele si luna. Restaurantul decapotabil din sticla, terasa insorita chiar si cand ploua, lounge cu canapele si cu priveliste urbana, acest local este ideal pentru nunta voastra de basm.
Calea 13 Septembrie, Nr. 221-223, Prosper PLAZA, Et. 2, Sector 5, Bucuresti
www.theroof.ro

2. Restaurantul SangriaIMG_1441
Relaxare si atmosfera mediteraneana intr-un cadru ce recreaza senzatiile date de o curte interioara spaniola. Bucurati-va de o excursie culinara pe care o veti tine minte si un vin bun… sub cerul liber, la umbra palmierilor, intr-un ambient racoros, in centrul orasului, dar, totusi, departe de caldura si zgomot. Noi am selectat Restaurantul Sangria ca unul dintre locatiile de basm pentru o nunta cu aparte.
Strada Caderea Bastiliei nr. 78, Bucuresti
www.sangria.ro

petrecere.la.piscina 23. Salon du Mariage
Incepem cu Salon Du Mariage, care, pur si simplu, ne incanta datorita locatiei. La doar 10 km de Bucuresti, Toujours l’Amour este situat intr-un decor de basm, avand deschidere la piscina si la un parculet amenajat in stil neoromantic. De la grandoarea candelabrului central, la candoarea decoratiunilor de masa, Salonul Toujours l’Amour surprinde prin atentia deosebita acordata detaliilor.
Calea Bucuresti, nr 51, 077017 Saftica, Ilfov, Romania
www.salondumariage.ro

4. Phoenicia Express
Cu un ambient modern, elegant si rafinat, Phoenicia Express este un local ideal pentru o nunta distinsa si de bun gust. Astfel, veti putea si ramane peste noapte la hotel, intr-unul din apartamentele nuptiale si a doua zi sa luati avionul spre destinatia exotica unde v-ati propus sa mergeti in luna de miere.
Soseaua Odai 441-443, Sector 1, Bucuresti, Romania
www.phoenicia-express.ro

5. Complex Herastrau
Vara, pe malul apei, plin de verdeata in jur si o briza ce adie usor, Complexul Herastrau este un local superb pentru nunta la care ai visat de mica. Cu o istorie bogata, in ultimii 50 de ani, Restaurantul Herastrau a devenit un punct de reper in organizarea de evenimente pentru ocazii speciale, precum nunti.
Soseaua Nordului, Nr. 7 – 9, SECTOR 1, 014101 Bucuresti
www.herastrau.roDSC_5812

6. Aristocrat Events Hall
Precum si numele pe care il poarta, Aristocrat Events Hall iti poate transforma visul in realitate, prin spatiul nobil si elegant si personalul ce va va trata, pe voi si invitatii vostri, cu respect si seriozitate. Puteti alege una drinte cele cinci sali pentru a va organiza nunta, Salonul London, Paris, Milano, Monte Carlo sau Aristocrat Events Garden.
Soseaua Pipera Nr. 48, Sector 2, Bucuresti
www.aristocrat-events.ro

7. Restaurant Odeon
Restaurantul Odeon face diferenta prin designul, arhitectura, arta interioara si clasicism. Cu cele cinci sali, restaurantul isi imbie clientii sa petreaca timpul intr-un mod placut in localul de cinci stele.
Splaiul Unirii Nr.162, Bucuresti
www.odeon-restaurant.ro

8. Cris Restaurant
Decorul avangardist, dar elegant face sa te indragostesti de local. Salonul restaurantului, spatios si luminos, este special datorita liniei sale arhitecturale inedite in forma de trunchi de con. Terasa restaurantului, amenajata in mijlocul unei gradini cu plante luxuriante, este potrivita pentru evenimente speciale, cum ar fi nunta pe care v-o doriti.
Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr.40, Sector 1, Bucuresti
www.crisrestaurant.ro

9. Carol Parc Hotel
Carol Parc Hotel este un hotel de cinci stele din Bucuresti, de tip boutique. Cu o superba panorama asupra Bucurestiului, aceasta locatie este minunata pentru petrecerea de nunta, iar pozele pe care le veti face acolo vor fi deosebite. Acest fost palat este situat intr-o zona linistita a capitalei, langa cel mai mare parc istoric al orasului.
Aleea Suter, nr. 23 – 25, Sector 4, 04054 Bucharest, Romania
www.carolparchotel.ro

10. Palatul Ghika
Palatul Ghica este o locatie mai mult decat speciala pentru o nunta de basm. Foarte aproape de centrul Bucurestiului, cladirea, construita in stil neo-clasic, cu anumite elemente ale Renasterii franceze, a fost proprietate a domnitorului Grigorie Dimitrie Ghica. Atmosfera nuntii va fi una pretioasa, in ton cu Palatul care o gazduieste, gratie incarcaturii sale culturale si istorice incontestabile.
Strada Doamna Ghica, Nr. 5, Sector 2, Bucuresti
www.palatul-ghika.ro


1 Comment

Comments are closed.