Nunta anului la Iasi. Laura Cosoi si Cosmin Curticapean, poveste de iubire in luminile apusului! 646x404

Indragita vedeta s-a casatorit la sfarsitul saptamanii trecute la Conacul Polizu * petrecerea va fi urmata de o alta, mai mare, la Targu Mures, acasa la Cosmin

„Iubirea nu este un targ: Te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine. Te iubesc pentru ca Te iubesc”, a fost unul dintre mesajele aflate pe ravasele primite in dar de oaspetii sositi la Conacul Polizu, la invitatia Laurei Cosoi si lui Cosmin Curticapean.

627x0asdsaCei doi au facut primii pasi spre un nou inceput la sfarsitul saptamanii trecute. La apusul soarelui, inconjurati pe cei cei dragi, au spus „Da” in mijlocul naturii si au devenit o familie. Au ales un cadru de poveste, Conacul Polizu, un loc unde pana si linistea tace si lasa loc doar sentimentelor sa vorbeasca. Emotionati si bucurosi deopotriva, cei doi tineri au primit apoi binecuvantarea divina in Biserica Romano-Catolica „Adormirea Maicii Domnului”, locul unde Laura a primit si botezul. „Azi este ziua cea mare, ziua unui nou inceput! M-am trezit cu zambetul pe buze, cu ochii senini si cu vise marete. Sunt coplesita de emotii si binecuvantata de bunul Dumnezeu! Iti multumesc, Doamne, pentru viata asta minunata!”, a fost mesajul trimis Universului de catre Laura inainte de a pasi catre altar. Le-au fost alaturi familia, nasii, Cristina si Claudiu Ugran, si multi prieteni de suflet.

Cunoscuta pentru bunul gust ce vine mereu din simplitate, Laura a purtat o rochie clasica si un voal ce parea desprins din fotografiile Mariei Tanase. Buchetul de crini a completat tinuta desavarsita pe care au putut-o admira toti invitatii la petrecerea ce a urmat la Polizu. I-a avut aproape „pe toti oamenii pe care i-am cunoscut si prin intermediul carora am devenit Laura de azi”. Au fost alaturi de ea parintii, fratii, bunicii, prietenii de azi, dar si cei de ieri, cu care, impreuna cu Cosmin, au petrecut la umbra stejarilor seculari. Meniul a fost o demonstratie de arta culinara, din care nu au lipsit pestele, friptura si sarmalele.

Un candy-bar garnisit cu prajituri delicioase a completat armonia gusturilor.

Si cum petrecere fara dans nu este completa, ringul s-a incins imediat ce Laura si Cosmin s-au rotit pe acordurile celebrului „Vals al iubirii”, semnat de Eugen Doga, un moment foarte frumos care a aratat inca o data maiestria pasilor indragitei vedete din Iasi.

Dupa petrecerea din Moldova va urma o alta in inima Ardealului, la Targu Mures, acasa la Cosmin Curticapean, la sfarsitul saptamanii.
„Un singur eveniment, dar doua petreceri. Una la Iasi, acasa la mine, cealalta la Targu Mures, acasa la Cosmin”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei

Sursa foto – www.lauracosoi.ro, Facebook.com

Detaliile de la cununia civila. De inspiratie pentru o nunta eleganta in adevaratul sens al cuvantului