Starbucks® a inaugurat pe 27 octombrie cea de-a 24-a locatie din Romania, situata intr-un cadru elegant, la parterul starbucks-veranda-mall-11noului centru comercial Veranda Mall. Iubitorii de cafea au sansa de a se bucura de bauturile espresso delicioase marca Starbucks®, realizate manual, intr-o noua cafenea frumoasa si primitoare.

„Aceasta deschidere din Veranda Mall ne ajuta sa fim mai aproape si de clientii nostri din zona Obor. Speram ca acestia sa se bucure de experienta unica si de serviciile oferite de Starbucks, dar si sa imparta cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai buna calitate”, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks Romania & Bulgaria.

Grafica noii locatii evoca traseul de evolutie al cafelei, de la culegerea boabelor, la selectia atenta a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prajirea si pregatirea cafelei pentru a oferi cea mai placuta experienta, esenta pura dintr-o ceasca de espresso.

Clientii vor savura bauturile Starbucks® intr-un spatiu elegant si prietenos, vor petrece o dimineata revigoranta sau o dupa-amiaza placuta alaturi de prieteni intr-un loc confortabil, care invita la conversatie.

starbucks-veranda-mall-1Starbucks® a fost preluat in anul 2015 de catre operatorul polonez Amrest si a intrat pe piata romaneasca in 2007, cand a deschis prima cafenea in centrul de retail din Bucuresti – Plaza Romania. In prezent, exista deja 24 de cafenele Starbucks in tara: 15 in Bucuresti, unul in Cluj – Napoca, doua in Timisoara, doua in Constanta, unul in Brasov, unul in Craiova si doua in Iasi.

Despre Starbucks

Istoria Starbucks Coffee Company incepe in 1971, in Seattle. In prezent, compania este lider in aprovizionarea, vanzarea si prajirea cafelei. Cu fiecare ceasca de cafea, Starbucks ofera clientilor sai o atmosfera si o experienta unice, bazate pe valorile si angajamentele noastre. Daca doriti sa experimentati atmosfera Starbucks, vizitati cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks Romania. Pentru mai multe informatii, accesati www.starbucks.com/newsroom.

Despre AmRest

AmRest Holding SE (AmRest, WSE: EAT) este cel mai mare operator independent de lanturi de restaurante din Europa Centrala si de Est, cu o prezenta internationala in crestere. Din anul 1993 am inceput sa construim un portofoliu de branduri puternice si recunoscute precum KFC, Pizza Hut, Burger King si Starbucks, bazate pe francize solide si parteneriate de tip joint venture. AmRest detine brand-ul Tagliatella care este dezvoltat international atat ca restaurante operate de Companie, cat si ca restaurante in regim de franciza. AmRest a achizitionat, de asemenea, doua branduri unice care opereaza in China – Blue Frog si Kabb. In prezent, AmRest opereaza peste 1.000 de restaurante lidere in categoriile Quick Service si Casual Dining. Datorita culturii „Totul este Posibil”, in fiecare zi, peste 22.000 de angajati AmRest din 13 tari livreaza mancaruri delicioase si servicii exceptionale la preturi accesibile.

Categories: CadouriHighlights

489 Comments

Comments are closed.