Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli propun haine pentru o Cenusareasa moderna! brand-page-redvalentino

  

Toate marile case de moda creeaza haine dedicate tinerilor, pastrand totusi AND-ul brand-ului, dar adaugand o infuzie de creativitate si stil contemporan. Pastrand aceasta directie, linia young a casei de moda Valentino, REDValentino adauga o viziune noua si moderna creatiilor vestimentare cu o atentie sporita asupra design-ului, detaliilor, materialelelor si finisajelor.

Disponibila din aceasta primavara in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, colectia REDValentino propune  o tema nonconformista: “O Cenusareasa moderna care ajunge la Las Vegas dupa ce a trait o poveste de dragoste cu un marinar”, conform declaratiilor directorilor creativi Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli.

polka-dots-trend-spring-summer-2015 (1)Bulinele, dungile navy, elementele florale, aplicatiile pretioase si transparentele sunt elementele cheie ale acestei colectii care mixeaza cu multa creativitate rochiile si fustele flirty si feminine in nuante dulci si pastelate cu piesele utilitare, jachetele biker si topurile cropuite. Elementele ludice si functionale sunt armonios echilibrate in aceasta colectie al carui touch final este dat prin intermediul accesoriilor: sandale cu platforma purtate cu sosete cu buline si genti mesager din piele. Paleta cromatica variaza de la nuantele de contrast: bleumarin, negru, alb, caramiziu si galben solar pana la bleu si roz fondant, conturand o femeie deopotriva delicata si suava, cat si indrazneata si curajoasa!

Linia REDValentino a fost creata in 2009, sub directia creativa a lui  Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli  cei care l-au urmat pe maestrul couturier Valentino Garavani dupa retragerea sa fastuoasa din peisajul modei care a avut loc in 2008. Aceasta se adreseaza unei femei moderne care este “ironica, internationala, excentrica si totusi visatoare si care vede lumea dintr-un unghi neconventional”.


1 Comment

Comments are closed.