Radiaza de Ziua Femeii cu tinutele Marks & Spencer

Sosirea primaverii si renasterea naturii inspira femeile sa adopte tinute fabuloase si pline de viata. In acelasi ton cu primavara, Marks & Spencer propune femeilor o selectie de tinute si accesorii de o eleganta aparte si rafinate prin simplitatea lor, ideale pentru a petrece o zi atat de speciala cum este Ziua Femeii.

De 8 martie, Marks & Spencer invita femeile sa evadeze din cotidian in tinute incantatoare, chic si feminine, perfecte pentru o aparitie uimitoare la petrecerea dedicata lor. Texturile fine, imprimeurile florale si intensitatea culorilor, completate de calitatea exceptionala si croiala inovatoare a tinutelor, adauga o nota de gratie protagonistelor acestei zile speciale. Femeile pot alege diverse rochii, de la rochiile romantice la cele cu imprimeuri indraznete, cu influente orientale, redate intr-o constructie eleganta si moderna.

Alege o tinuta eleganta Marks & Spencer:

  

                       Exploreaza imprimeuri indraznete cu Marks & Spencer:

   

    

  

Produsele se gasesc in magazinele Marks & Spencer selectate din Romania. La cumpararea de produse in valoare de 300 de lei, Marks&Spencer ofera o reducere de 20% prin oferta Spend & Save valabila pana pe data de 8 martie inclusiv.

Despre Marks & Spencer

Marks & Spencer a fost fondat acum 130 de ani si este unul din retailerii de top din Marea Britanie ce comercializeaza imbracaminte si produse pentru casa de inalta calitate. Saptamanal, aproximativ 20 milioane de clienti viziteaza magazinele M&S UK. La nivel global, compania are peste 81.000 de angajati, iar in prezent detinepeste 790 de magazine in Marea Britanie si peste 1000 de magazine la nivel international in Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati: http://corporate.marksandspencer.com

Despre Marks & Spencer in Romania

Marks & Spencer este prezent in Romania din anul 2000, iar pana la finalul primaverii anului 2015 va avea un total de sase magazine: 4 in Bucuresti, 1 in Constanta si 1 in Iasi.

 Alte produse de primavara

 


1 Comment

Comments are closed.