Magia si misterul cerului noaptea au fost inspiratia pentru bijuteriile finisate manual din Colectia de Iarna 2016 de la PANDORA. pan_pr_chr16_celestial_02_rgbStralucind datorita pietrelor sclipitoare, metalelor luminoase si florilor inghetate, frumusetea trecutului si promisiunea viitorului sunt dezvaluite in noile creatii.

Povesti celeste. O serie instelata de creatii inspirate din galaxii indepartate scoate la iveala explozii de argint lucitor si pietre care lumineaza sezonul de iarna. Siruri de stele fascinante sunt reinterpretate in formele ondulate ale pieselor-cheie din colectie – setul de bratara si cercei impodobiti cu pietre. Exemple perfecte ale tehnicilor deosebite de creare a bijuteriilor, care sunt impregnate in ADN-ul PANDORA, noile serii reprezinta frumusetea cosmica. Pietre fatetate de culoare albastru nocturn alaturi de siraguri de zirconiu cubic stralucitor pe argint 925 adauga o nota de entuziasm noilor design-uri.

pan_pr_chr16_timeless_01_rgbEleganta atemporala. Reimaginand comorile vintage din cutiile de bijuterii din era Edwardiana a anilor 1900 si a epocii Victoriene tarzii, PANDORA se inspira din trecut pentru a crea o colectie contemporana de piese impresionante. Folosind tehnici stravechi de mestesug al bijuteriilor, precum adaugarea detaliilor, fixarea pietrelor si granularea fina, combinate cu inovatiile moderne, argintul 925 si zirconiul cubic, PANDORA creeaza bijuteriile perfecte pentru femeia moderna. Modelele clasice spun povesti unice, aducand fascinatia trecutului in zilele noastre, prin bijuterii care isi vor pastra pentru totdeauna importanta si farmecul.

DESPRE PANDORA

PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preturi accesibile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte individualitatea si sa-si exprime stilul personal, bijuteriile elegante si feminine de la PANDORA simbolizeaza momentele de neuitat si valorile personale. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 100 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 8.900 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.900 de magazine-concept. Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA are mai mult de 17,800 de angajati in intreaga lume, dintre care aproximativ 12,000 se afla in Gemopolis, Thailanda, unde compania fabrica bijuteriile. PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. In 2015, veniturile totale ale PANDORA au insumat aproximativ 2,2 milioane de euro. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Galerie foto

 

 


8 Comments

Comments are closed.