Pregatirile pentru ziua cea mare sunt in toi, rochia deja comandata, pantofii deja cumparati, buchetul ales, costumul lui croit, si totul merge chiar struna pana cand, la o privire mai atenta in oglinda, la ultima proba, observi ca dintii tai nu reflecta aceeasi culoare ca rochia ta de un alb stralucitor. Iti doresti o albire rapida si eficienta si stii ca acest lucru nu va fi posibil prin metodele aplicate la domiciliu. Ei bine, pentru o astfel de problema, noi venim cu o solutie rapida si anume albirea dintilor cu ajutorul laserului la clinica stomatologica Circo Dentistry Center.

circodentistry_cabinet-2

Aceasta procedura de albire a dintilor este un proces neinvaziv, care se realizeaza printr-o singura sedinta, are efecte de durata si nu-ti va rapi mai mult de 20 de minute din timpul tau de pregatire, chiar daca este cu o saptamana inaintea nuntii. Spre deosebire de albirea dentara realizata la domiciliu sau metoda profesionala prin fotoactivare cu ajutorul lampii cu ultraviolete, procesul de albire cu laserul dureaza de pana la de 3 ori mai putin timp, iar dintii nu sunt expusi traumelor termice care pot conduce la sensibilitate post-albire. Rapid, eficient si chiar mai sanatos.

Dupa cum marturiseste si Cristina Circo, medic dentist specializat in estetica si protetica dentara, Circocirco_dentistry-cristina_circo_esticia-si-protetica-dentara Dentistry Center:

„estetica dentara nu se rezuma doar la albirea dintilor, ci la un echilibru intre armonia zambetului si sanatatea oro-dentara. Suntem constienti de dorinta pacientilor pentru tratamente dentare cu efect estetic cat mai rapid si cu rezultate de durata, de aceea Circo Dentistry Center are o gama variata de servicii cand vine vorba de infrumusetarea zambetului, fara a neglija insa sanatatea dentara.” 

De asemenea, aplicabilitatea laserului in stomatologie in proceduri ce tin de estetica dentara precum albirea dintilor, fac din acesta un instrument extrem de important pe care medicii de la Circo Dentistry Center il utilizeaza din ce in ce mai des, cu rezultate foarte bune.

Asadar, te poti intoarce la pregatirile tale stiind ca te vei bucura de un zambet stralucitor si sanatos atat in ziua nuntii, cat si dupa.

Circo Dentistry Center (http://circodentistry.ro/) ofera tratamente stomatologice complexe, folosind tehnologie de ultima generatie si punand in aplicare cunostinte teoretice si practice acumulate de catre echipa de medici instruita prin stagii de pregatire avansate in centre universitare importante atat din Romania, cat si din Elvetia, Austria, SUA, Spania, Portugalia si Letonia.

Adresa clinicii este: Strada Nicolae Caramfil, numarul 61C, Corp B – intrarea Scoala Herastrau, sector 1, Bucuresti.