In acest numar am schimbat putin structura revistei, insa am pastrat aceeasi formula pentru pictorialele de moda si iti propunem 89 rochii de mireasa prin intermediul unor povesti diferite, de la interviul cu Cristina Dochianu in rolul miresei din padurea adormita pana la rapirea din miezul nuntii, respectiv de pe domeniile hergheliei de la Mangalia.

In paginile de moda iti prezentam ultimele tendinte pentru accesorii si rochii de mireasa. George Neagu, un tanar designer extrem de talentat, ne-a acceptat propunerea de a creea special pentru Ideal Mariaj o rochie noncomformista, atipica, pentru mireasa… mai altfel. In paginile de frumusete, Dana Argesan scrie impecabil despre machiajul perfect pentru fotografia de nunta. Am introdus si o noua rubrica: NUNTA de la A la Z, unde ne propunem ca in fiecare numar sa iti prezentam tematic o idee, din perspectiva tuturor ipostazelor specifice unei petreceri de nunta. Am ales ca prima tema toamna, pentru frumusetea si accesibilitatea elementelor specifice.

Pentru luna de miere iti sugeram zece tipuri de paturi, fiecare din diferite locatii. Chiar daca luna de miere se prezinta altfel in secolul nostru, speram sa gasesti patul preferat si sa petreci acele zile programate de traditie intr-un mod cat mai original.

Categories: Fashion