Senzualitate absoluta. Transparenta absoluta. Stralucire absoluta. O tentatie absoluta.

VERSACE prezinta BRIGHT CRYSTAL ABSOLU, versiunea intensa a unuia dintre cele mai iubite parfumuri-bijuterie din lume, care esenta lui Bright Crystal este imbunatatita pana la extrem. Un parfum și mai imbatator gratie formulei olfactive mai intese și rezistentei prelungite. Pentru o femeie care iși incredinteaza feminitatea puterii de seductie atemporale a lui Bright Crystal,in armonie cu farmecul Versace.
Proaspat și zemos datorita accentelor de rodie, catifelat și imbietor datorita notelor de zmeura, bujor și magnolie, senzual și voluptuos, in acorduri pretioase de ambra, lemn de acaju și mosc luminos.

Cu BRIGHT CRYSTAL ABSOLU inflorește o sticla prin care culoarea fuchsia, sticla transparenta și liniile esentiale dezvaluie un parfum pretios, fermecator și extraordinar. Capacul foarte elegant in forma de piatra pretioasa, fatetat și stralucitor precum un diamant, ramane un element distinctiv pentru cristalele Versace.

Vibratia uimitoare a lui Yuzu iese imediat in evidenta dintre semintele colorate si zemoase de rodie, dand nastere unei prospetimi neobisnuite, pure si natural. Notele de mijloc sunt sporite de accente imbietoare si catifelate de zmeura, evidentiate de eleganta bujorului si de notele rafinate de magnolia si de flori de lotus. Apoi, o dara de parfum ne aminteste de o senzualitate intense si voluptoasa in acorduri pretioase de ambra vegetala, lemn de acaju, mosc vibrant si luminous.

Categories: Home