NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE aduce ingrijirea in orasul tauNIVEA FESTIVAL IN FAMILIE ingrijirea pielii_1

Caravana NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE a ajuns la cea dea patra editie si va merge in sase orase din tara pentru a oferi si in acest an celor interesati, consultatii dermatologice gratuite, dar si recomandari personalizate de produse si testare pe loc.

In fiecare vara, NIVEA porneste la drum in cele mai importante orase din tara pentru a fi alaturi de cei pentru care ingrijirea pielii este o prioritate, oferind sfaturi personalizate si raspunsuri la orice intrebare despre produse sau despre modul optim de ingrijire a pielii, incepand de la cel mic si pana la cel mai mare.

NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE ingrijirea pielii_2In cadrul caravanei de anul acesta, participantii vor avea parte de promotii atractive, cu surprize la orice produs cumparat. Mai mult, in timp ce adultii se vor bucura de mostre gratuite, testare de produse si oferte speciale, copiii se vor distra in cadrul sesiunilor de face-painting si vor putea face fotografii alaturi de simpatica mascota NIVEA Baby.

Campania anuala NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE isi propune sa educe consumatorul in ceea ce priveste ingrijirea corecta a pielii si folosirea celor mai potrivite produse, oferindu-i posibilitatea unei consultatii gratuite si recomandari personalizate, in functie de nevoile pielii.

In acest an, caravana NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE va merge in 6 orase din tara, punand la dispozitie informatii pretioase si aducand zambete pe fetele intregii familii. Prin aceasta initiativa, NIVEA doreste sa aduca mai aproape toate categoriile de varsta intr-un cadru distractiv, educativ si recreativ.

Caravana NIVEA porneste la drum pe 4 iulie 2015 si va ajunge in urmatoarele sase orase: Iasi, Brasov, Sibiu, ClujNapoca, Craiova, Constanta, iar activitatile vor avea loc intre orele 13:00 si 21:00.

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale.

Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

 *Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanunte, in 2012.