#STYLE FASHION GALERIE FOTO

Daca tocmai ai planificat vacanta, acum va trebui sa iti faci timp si pentru a planifica garderoba pentru evadarea de vara. De la rochii romantice si pantofi de colindat si pana la rochii pentru plaja, totul este vital pentru o vacanta de neuitat, Nunti de Basm are o lista cu cateva propuneri pentru bagajul tau de vara.

In timp ce alegerea destinatiei de vacanta poate parea o sarcina dificila, pentru ca ai toate variantele si optiunile disponibile, alegerea a ceea ce trebuie sa iei in bagaj cu tine se poate dovedi chiar mai grea de atat. Noi, cei de la Nunti de Basm intelegem bine acest lucru, pentru ca suntem femei si pentru ca ne place sa calatorim, sa facem shopping sau sa facem bagaje si dorim sa te ajutam si sa te scutim de stresul legat de ambalarea de dinainte de vacanta si, de asemenea, te ajutam sa arunci un ochi si pe tendintele verii. Cu nu prea multe formalitati am ales pentru tine 15 piese de vacanta pe care editorii Nunti de Basm le considera esentiale si trebuie sa le ai in bagaj.

Nu uita sa te mai uiti inainte de plecare si pe articolele noastre legate de luna de miere sau inspiratie. Poate iti vin idei