Specialistii Nunti de Basm iti recomanda Programul de regenerare a pielii Divine Renewal L’Occitane

Celule epidermei se regenereaza permanent urmand un ciclu de viata de 28 de zile (4 saptamani).  Insa prin confruntarea cu stresul si 10858509_1075109975849534_8205806695984704059_nagresiunile externe, ciclul celulelor naturale incetineste, imbatranirea pielii creste.

O cura experta, cu obiective multiple, dedicata regenerarii pielii obosite in mod excesiv in 4 saptamani, datorita asocierii:

– unui ulei esential de imortele, rar si exceptional, deosebit de concentrat in molecule active (acetat de neril)

– O combinatie completa de ingrediente active din maquis

Regenerata, pielea este pregatita sa faca fata timpului cu seninatate. Plina de viata, pielea radiaza.

Saptamana I (exfoliere usoara): Uleiul esential de mastic actioneaza ca un exfoliant bland, contribuind la izolarea naturala a pielii. Suprafata pielii arata mai fina.  Are un aspect unitar, pielea este catifelata si luminoasa*.
Saptamana 2 (hidratare si nutritie): 4 uleiuri vegetale combinate cu ulei esential de cistus ajuta la hranirea si hidratarea pielii. Textura pielii pare sa fie transformata.
Saptamana 3 (Detoxifiere): Uleiurile esentiale de mirt si rozmarin ajuta la indepartarea toxinelor pielii. Intarita, pielea se afla in momentul perfect pentru a primi beneficiile anti-imbatranire ale ultimului pas*.
Saptamana 4 (Regenerare) : Combinatia de uleiuri esentiale din morcov, chiparos si imortele ofera pielii o actiune globala anti-imbatranire: pielea pare mai moale, mai luminoasa, reechilibrata*.

REZULTATE DIVINE

Regenerata, pielea este pregatita sa confrunte timpul cu seninatate. Plina de viata, pielea radiaza*.

Teste
•Teste de satisfactie efectuate pe 35 de femei active, care traiesc intr-un mediu urban si in conditii de stres timp de 4 saptamani
•Teste de eficienta sub control dermatologic timp de 1 luna pe 30 de persoane: 1. actioneaza asupra punctelor negre, a ridurilor, a fermitatii, 2. proiectia retelei, 3. masurarea frumusetii (fermitatii)
•Non-comedogenicitate

Utilizare
Acest program trebuie utilizat pe durata unui ciclu de 28 de zile pentru a urmari ciclul de regenerare a pielii. Aplicati o monodoza in fiecare zi (urmarind pasii ) pur si simplu sau inainte de ritualul obisnuit de ingrijire a fetei , pe fata, evitand zona ochilor, a nasului si decolteul . Incalziti uleiul in palme pentru aplicare.

Se recomanda utilizarea Programului de regenerare a pielii Divine Renewal seara,  fiind cel mai favorabil moment pentru regenerarea pielii , atunci cand pielea nu sufera agresiuni externe.