Lisca vorbeste sezonul acesta despre eleganta clasica, propunand modele care pot pune in valoare orice tip de silueta. Tonurile si lisca-fashion_veronique_20119_22103_sy-1croiurile discrete, de un rafinament subtil, sunt in acord cu siguranta de sine a purtatoarei.

Colectia Fashion este dominata de rozuri pudrate, rosu-capsuna, verde cobalt si griuri. Abordarea este una plina de eleganta datorita taieturii slipului, intreg sau brazilian brief, a imprimeurilor florale subtile si a insertiei de dantela in aceesi culoare, pentru un plus de feminitate.

Body-ul Veronique este acel atu invizibil ce poate fi purtat pe sub cele mai calduroase tinute de iarna. Bustul este sustinut si rotunjit in totalitate de cupele captusite, iar detaliile din dantela sporesc alura misterioasa.

Cheek by Lisca este linia cu design fresh&spicy: sutienele transparente din dantela si cele cu imprimeuri geometrice sunt dedicate celor ce nu le lipseste imaginatia si spiritul ludic. Body-ul din tul cu aplicatii marunte in forma de inima este o piesa extrem de chic ce poate fi purtata si la vedere, pe sub o camasa descheiata, pentru un accent urban.

Piesele esentiale, realizate in proportie de 95% din bumbac, sunt acele seturi clasice in alb, negru sau bej ce se regasesc in garderoba fiecarei femei. Sutienele au cupe push-up, ideale pentru cele care isi doresc un bust mai conturat, sau cupe pre-formate prevazute cu armatura, absolut necesare pe sub vestimentatia pe corp.

Brand-ul Lisca, cu peste 60 de ani de prezenta pe piata internationala, este importat in Romania in exclusivitate de catre Sofiaman. Colectiile de lenjerie se regasesc in toate magazinele Sofiaman din tara si pe www.magazinsofiaman.ro.

 


2 Comments

Comments are closed.