Lenjeria nu se inscrie in continua rulare a trendurilor. Mai bine spus, se separa de ele si trece in domeniul autonom al confortului. Cum insa nimic nu e de sine statator, si lenjeria trebuie asortata la ceea ce porti deasupra ei.

Pentru ca eleganta in ziua nuntii tale sa fie totala, trebuie sa iti alegi un set fabulos de lenjerie din dantela. De ce dantela? Nimic nu a reusit sa o surclaseze de-a lungul timpului, daca vorbim in termeni de estetica, comoditate si putere de sugestie. Datorita longevitatii sale pe scena modei, dantela conduce detasat grupul materialelor traditionale care au inca o influenta considerabila. Insa nu este vorba doar despre atat. Dantela e totodata si un material modern, prin versatilitatea de care da dovada si prin usurinta cu care se integreaza in contextul contemporan. Te-am convins? Sa vedem care sunt urmatorii pasi pentru a alege lenjeria din dantela cea mai potrivita.

Dantela: suprapuneri si alte materiale

Vom porni, desigur, de la rochia de mireasa pe care ti-ai ales-o deja. Elementele de care trebuie sa tii cont cand cauti piesele de lenjerie sunt: forma si adancimea decolteului, forma manecilor, dispunerea bretelelor, eventuale decupaje in corsetul rochiei, portiuni transparente etc. Nu in ultimul rand, textura materialului din care e croita rochia trebuie luata si ea in considerare. Aceasta trebuie sa fie, in general, cu o tinuta superioara, tesatura fibrelor sa fie mai deasa, consistenta, sa cada frumos. Oricare ar fi materialul rochiei, trebuie ca cel al lenjeriei sa fie mai fin. Nu doar ca sa fie placut la purtat, ci si ca sa nu se insinueze evident pe sub rochie.

Citeste continuarea articolului in numarul 25 al revistei Ideal Mariaj.

Categories: Accesorii