Dansul impreuna cu bebelusul ajuta mamicile sa-si revina rapid la forma de dinainte de sarcina, iar pe cei mici, sa se apropie de mama, sa se dezvolte 20161119_095038245_iosarmonios, pe ritmuri muzicale, inca din a sasea saptamana de viata. Dansand cu bebelusii lor, mamicile isi pot exprima cel mai frumos sentiment de iubire, se relaxeaza si reintra in forma elegant, in cel mai placut mod: in ritmul muzicii, impreuna cu bebelusii lor. Personalul este specializat, astfel ca, in timp ce mamicile isi desfasoara lectia de dans, bebelusii au parte de asistenta profesionista.

Singurul astfel de curs din tara

Edelweiss Center este clubul de dans cu cea mai mare varietate de stiluri oferite la standarde de inalta calitate, avand comunitati de prieteni de toate varstele. Edelweiss Center este singurul club de dans din Romania care ofera cursuri de dans mama – bebe, fiind totodata si singurul club care ofera lectii de dans pentru seniori, astfel ca, aici, bunicii pot dansa impreuna cu nepotii.

Crestere armonioasa a copiilor, prin dans, teatru si dezvoltare personala

Dansul aduce multiple beneficii pentru copiii de toate varstele: creeaza o conditie fizica excelenta, sporeste capacitatea de concentrare, ofera relaxare si distractie, ajuta la dezvoltarea abilitatilor sociale, dezvolta increderea in fortele proprii si stima de sine, ii invata sa devina responsabili, sa asculte, sa-si ajute echipa la nevoie, sa ii incurajeze pe ceilalti, sa-si imbunatateasca memoria.

La Edelweiss Center, copiii se dezvolta prin pasi de dans si ritmica, avand parte astfel de o pregatire variata si distractiva, imbunatatindu-si abilitatea de coordonare. Tot in cadrul clubului, copiii practica invatarea prin joc, muzica, lucru in grup, formandu-si echipe de prieteni.20161119_095436560_ios

“Copiii, in ziua de astazi, au putine activitati care sa le dezvolte creativitatea, muzicalitatea, armonia, simtul artistic. Ei au nevoie de dans si de jocuri care sa le imbunatateasca memoria, expresivitatea si care sa ii ajute sa isi identifice cu usurinta starile emotionale. Prin dans, teatru si joc, copilul se dezvolta echilibrat si productiv, cu efecte vizibile atat acasa, cat si la scoala. Prin dans, actorie si jocuri, memoria, atentia, creativitata, personalitatea si caracterul copilului vor fi dezvoltate si consolidate”, a adaugat Ruxandra.

Edelweiss Center sarbatoreste deschiderea celei de-a patra locatii a clubului, din Strada Grigore Alexandrescu nr. 66 – Piata Victoriei, odata cu implinirea a 8 ani de la infiintarea centrului de dans. Edelweiss Center este afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv si isi desfasoara activitatea in patru locatii din Bucuresti (noul sediu din Piata Victoriei – Strada Grigore Alexandrescu nr. 66, Republica – Cora Pantelimon, Dorobanti – Caderea Bastiliei, Berceni – Sos. Oltenitei).

“Am ales aceasta noua locatie din dorinta de a fi cat mai aproape de public, de a oferi bucurestenilor, in continuare, un stil de viata sanatos si plin de armonie, prin dans”, a spus Ruxandra Enaceanu – Tudoras, antrenor si arbitru de dans sportiv, fondator si manager al Clubului de Dans Edelweiss Center.

Edelweiss Center ofera cursuri de dans variate pentru copii si adulti, profesionisti si amatori, cuprinzand diferite stiluri, de la clasic, la modern, lectii de dans pentru dansul mirilor, spectacole si animatie prin dans in cadrul evenimentelor.

Ruxandra Enaceanu – Tudoras, fondator si manager al Clubului de Dans Edelweiss Center, a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Scoala Nationala de Antrenori din cadrul CNFPA si este antrenor si arbitru acreditat de Federatia Romana de Dans Sportiv.

Locatii:

EDELWEISS CENTER – Piata Victoriei

Strada Grigore Alexandrescu nr. 66

contact@edelweiss.dance

EDELWEISS CENTER – Republica (Cora Pantelimon)

Str. Magnetului 1-3, Scoala nr. 67

Tel. +40723 609 306

contact@edelweiss.dance

EDELWEISS CENTER – Dorobanti

Str. Caderea Bastiliei 56 – 58 (colt cu Slatineanu), etaj 1

(Afterschool Kinderlachen)

Tel. +40723 609 306

contact@edelweiss.dance

EDELWEISS CENTER – Berceni

Sos. Oltenitei nr. 125B, sala demisol

Tel. +40723 609 306

https://www.facebook.com/edelweiss.dance/

 

 


1,376 Comments

Comments are closed.