enhanced-buzz-5862-1390860569-9Toate vrem ca nunta noastra sa fie cea mai frumoasa. Si mereu este cea mai frumoasa. Ce o face speciala? Accesoriile. Oricum ai da-o, tot de imagine per ansamblu ne lovim. Vrem sa avem mereu ceva special, sa fie frumos. Asa ca am ales pentru tine cateva idei neconventionale pentru nunta.

La nunta mea am vrut sa fac eu neaparat aranjamentul meselor si a iesit tare frumos. Am cautat insa pentru viitoarele mirese cateva idei care sa le faca nunta mai speciala.

Te-ai gandit vreodata ca in loc de fetita cu cosuletul de flori, sa faca asta bunicile? E altceva si cred ca s-ar bucura. Sau, te-ai gandit vreodata ca in ziua nuntii voastre sa plantati un copac? Stii povestea aia cu casa si copacul. Incepeti cu un copac si vedeti voi apoi cu casa.

Sau poti sa alegi o rochie de mireasa care mai tarziu poate fi transformata in rochie scurta ca sa poti dansa linistita.

Am adunat pentru tine o gramada de idei dragute, mai putin intalnite. S-ar putea sa iti vina vreo idee. Mai ales la marturii. Astea mereu sunt o problema. Ce sa alegi ca sa nu fie ca la oricare alta nunta?