Prin lansarea colectiei flori in cutie, Floraria Mobila – florarie online specializata in livrarea rapida a aranjamentelor florale oferite cadou –isi extinde gama Luxury Collection. Florile au fost si raman cel mai frumos mod de a exprima afectiunea si aprecierea, o maniera eleganta de a multumi si o dovada de stil in orice context social. Expresie a elegantei absolute, trandafirii sunt vedeta gamei “flori in cutie”. Aranjamente monocrome de trandafiri disponibile in 6 culori –alb, galben, portocaliu, rosu, roz, mov –vor putea fi achizitionate online de pe site-ul  http://www.florariamobila.ro/flori-in-cutie.htmlin cutii premium, cartonate, realizate manual. Disponibile in mai multe dimensiuni si in trei variante de culori –alb perlat, crem vanilla, negru – acestea vor contribui la transpunerea in fapt a conceptului de “eleganta la cutie”.

floraria-mobila-luxury-collection-11_resized

Ideale pentru a celebra momentele festive din viata oricui, cum ar fi casatoria sau aniversarea, un succes profesional sau pur si simplu un pretext pentru a spune multumesc intr-o maniera eleganta, colectia flori in cutie vine in intampinarea celor ce cauta un mod rafinat de a darui flori. Ne-am dorit sa oferim o alternativa eleganta cadourilor de lux, pentru ca indiferent de cate s-au schimbat de-a lungul vremurilor, de cum au evoluat perceptiile si mentalitatile, gestul de a darui flori nu s-a demodat niciodata. a declarat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

floraria-mobila-luxury-collection-5_resized

Dincolo de farmecul fiecarei asocieri cromatice, simbolistica celor 6 culori face ca alegerea contextelor pentru a darui “flori in cutie” sa echivaleze cu un veritabil exercitiu de imaginatie. Denumirile sunt suficient de sugestive pentru a te purta intr-o poveste, asa ca pot fi un real ajutor atunci cand ai de ales un cadou, mizand pe cutia cu trandafiri galbeni Shining Energy, cea cu trandafiri rosii Burning Passion sau cea cu trandafiri albi Absolute Serenity, in functie de context.  In aceeasi nota, cutia cu trandafiri roz Vintage Elegance sau cea cu trandafiri mov Enchanting Purple, alaturi de cutia cu trandafiri portocalii Blazing Sky intregesc tabloul cromatic versatil, potrivit pentru ocazii de tot felul. Fiecare in parte spune o poveste cu eleganta, stil si rafinament… asa cum numai florile stiu sa o faca.

 

floraria-mobila-luxury-collection-4_resized

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ndiferent de cat de mult s-au schimbat criteriile de frumusete sau regulile de conduita si perceptia asupra bunelor maniere, indiferent cat de mult a fost reinterpretata ideea de eleganta in moda, nimic nu a schimba faptul ca florile vorbesc limbajul elegantei mai bine decat orice altceva. Lansarea colectiei flori in cutie de la Floraria Mobila este expresia incurajarii comportamentului elegant in societate si o reamintire despre faptul ca gesturile mici, galante, fac viata mai frumoasa… constituindu-se intr-un manifest pentru eleganta si stil, sub umbrela conceptului #elegantalacutie.

 


1,458 Comments

Comments are closed.