2014 SS COLLECTION_MAKING OFF_Basse Definition_G007050Produs mut have – Prismissime Euphoric Pink

LIP&CHEEK PALETTE – 9 NUANTE

Primul Prismissime Lips and Cheeks care ofera instant un finish proaspat, doar printr-o singura aplicare. In contact cu pielea, textura sa cremoasa si aerata invaluie tenul intr-un voal delicat, mat. Nu are o textura lipicioasa, este usor de aplicat, ofera o acoperire perfecta si confort absolut.

Kit-ul include trei aplicatoare – doua pentru buze si unul pentru obraji – care faciliteaza aplicarea.

PRIMISSIME EUPHORIC PINK poate fi aplicat si cu degetul pentru o reimprospatare instanta.

9 NUANTE PROASPETE DE ROZ, PERFECTE PENTRU PRIMAVARA2014 SS COLLECTION_P080542_A4 PRINTING USE IMAGES_G006527

Passionate – Loving – Youthful

Romantic – Tender – Childlike

Aphrodisiac – Sentimental – Dreamer

Toate nuantele de roz se gasesc in natura … si in acesta trusa colorata, jucausa si eleganta.

MISTER ERASER – EDITIE LIMITATA

Inventate de Nicolas Degennes, corectoarele MISTER ERASER, completeaza si matifiaza, corectand toate imperfectiunile tenului, inainte de aplicarea machiajului. Poate fi purtat cu usurinta in poseta, pentru retusurile din timpul zilei. Textura sa alunecoasa, transparenta este complet invizibila pe piele.

2014 SS COLLECTION_MAKING OFF_Basse Definition_G007045NUANTE NOI – BUZE SI UNGHII

Rujul ROUGE INTERDIT SHINE No. 36, Rose Sensation, are o transparenta irizata si completeaza aceasta colectie. Datorita pigmentilor ph-reactive, in contact cu pielea, se transforma intr-o nuanta de roz unica si personalizata, care se adapteaza perfect nuantei tenului.

Colectia contine si o nunta noua de lac de unghii, LE VERNIS GIVENCHY No. 16, Rose Addiction, intr-o culoare intensa si luminoasa.2014 SS COLLECTION_P082635_A4 PRINTING USE IMAGES_G006529

NUANTE NOI – OCHI

Fardul de ochi PRISME YEUX QUATUOR No. 86, Rose Attraction, ofera o gradatie de nuante vesele de roz, cu o textura pudrata. Trusa contine patru nuante proaspete si luminoase: trandafiriu cu microparticule perlate, roz prafuit, roz seducator si cel mai luminos din toate: roz spumant.

Mascara NOIR COUTURE No. 4, este descrisa perfect de numele nuantei: Rose Pulsion. Completeaza colectia oferind genelor o atingere roz, cu accente metalice, pentru o privire intensa, seducatoare si enigmatica.

Cea mai recenta creatie Givenchy, fardul de pleoape OMBRE COUTURE

No. 10, Rose Illusion, este dulce si inocent, un roz delicat.