Colectia ergonomica SMART_de la CERSANIT 7ROVESE ROMANIA lanseaza SMART, de la CERSANIT, noua colectie ergonomica de obiecte sanitare si mobilier, gandita sa foloseasca eficient fiecare spatiu din baie.

Bazata pe conceptul “Relaxare prin organizare”, colectia ergonomica SMART, de la CERSANIT, contine modele de cazi cu dulap integrat in masca, dulapuri cu organizatoare si sisteme de depozitare, dar si o oglinda extensibila cu raft, toate acestea permitand o depozitare practica a

obiectelor, astfel incat sa fie la indemana, dar niciodata la vedere. Designul inovativ si modern face ca fiecare produs sa fie conceput pentru a permite utilizarea baii intr-un mod cat mai facil si eficient, transformand momentele petrecute in baie in adevarate clipe de relaxare.Colectia ergonomica SMART_de la CERSANIT 3

Colectia SMART, de la CERSANIT, se adreseaza persoanelor pentru care ordinea in baie reprezinta o prioritate si care isi doresc un spatiu bine organizat, in care sa se simta confortabil, avand la indemana toate produsele cosmetice si accesoriile de baie.

Noua colectie ergonomica SMART, de la CERSANIT, vine in intampinarea nevoilor clientilor care isi doresc o camera de baie relaxanta, care valorifica spatiul la maximum si in care fiecare obiect poate fi depozitat intr-un loc accesibil si intuitiv, dar, in acelasi timp, ascuns vederii.

Compartimentele special amenajate sunt perfect adaptate pentru a indeplini orice necesitate. Produsele au o structura stabila si o suprafata rezistenta la umezeala usor de intretinut, care asigura durabilitate si confort”, declara Sandina Balaban, Brand Manager CERSANIT Southern Disponibila in diferite dimensiuni si in doua culori, alb universal si gri elegant, noua colectie SMART, de la CERSANIT, cuprinde mai multe modele de cazi, cu o margine lata, confortabila si trei dulapuri modulare rabatante, integrate in masca, pentru obiectele de toaleta si accesorii.

Colectia ergonomica SMART_de la CERSANIT 5Unul dintre produsele inovative ale colectiei este oglinda extensibila SMART, care creeaza o experienta zilnica inedita datorita sistemului de extensie in fata, ce ofera un confort si o precizie Din colectia ergonomica SMART, de la CERSANIT mai fac parte si un cos pentru rufe pe roti cu rezistenta mare la greutate, avand si rol de scaun, usor de manevrat, dar si dulapuri organizate astfel incat sa poata depozita atat obiectele mici din baie, cat si obiectele mari in compartimente special amenajate. Dulapurile pentru lavoar sunt realizate pentru forma clasica a lavoarului CARINA si pentru forma moderna a lavoarului COMO. In plus, sistemul de compartimente intuitive al dulapului suspendat poate fi configurat pentru pastrarea in ordine a obiectelor cosmetice mici.

Plecand de la necesitatea depozitarii obiectelor voluminoase, coloana SMART, de la CERSANIT este compartimentata astfel incat sa permita si pastrarea produselor mari, precum setul de mop si galeata. Toata colectia SMART, de la CERSANIT este dotata cu un mecanism de deschidere/inchidere prin apasare, ce permite gasirea rapida a obiectelor dorite printr-un simplu gest.

Colectia ergonomica SMART, de la CERSANIT, este disponibila in magazinele partenere din toata tara.

Informatii despre aceasta se gasesc si pe site-ul www.cersanit.ro, dar si pe pagina de Facebook.