3 Rochie de ocazie LITLLE MISTRESSeMAG continua strategia de dezvoltare si ofera deja peste 14.000 de articole vestimentare si accesorii in noua categorie Fashion. In sezonul urmator, gama va fi extinsa la 25.000 de articole.

In primul an de la lansare, eMAG Fashion isi propune sa onoreze peste 150.000 de comenzi, in valoare totala de 7,5 milioane de euro.

In categoria Fashion se regasesc branduri locale precum Nissa, Raspberry, Carmencita, TinaR, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo, si branduri internationale, precum Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, YVY Bags, Yepme. Prin selectia de branduri, eMAG Fashion acopera toate tipurile de vestimentatie si accesorii de zi cu zi, de la office si elegant, la casual si relaxat. eMAG va extinde constant si in ritm alert oferta de branduri listate.55011336AU_14_R

„Strategia categoriei urmareste conceptul de Fresh Fashion, al carui public isi doreste sa fie la moda, cauta produse de calitate, pe care vrea sa le aleaga in liniste, de acasa sau de la birou si sa economiseasca timp si bani comandand online”, spune Iulian Stanciu, director general eMAG.

2 Pantofi stiletto RELEASEOdata cu introducerea Fashion, eMAG lanseaza si brandul propriu – RELEASE, sub care va oferi clientilor sai mini-colectii vestimentare ce se vor schimba la fiecare doua luni, dar si incaltaminte in tendinte. Notele definitorii ale brandului RELEASE sunt affordable chic, new, trendy, astfel incat fiecare client va gasi cel putin un stil care sa i se potriveasca.

„Dorim sa incurajam tinerii creatori din Romania sa contribuie la realizarea colectiilor RELEASE si ne propunem sa avem guest designers pentru fiecare sezon. Mai mult, avem in plan sa dezvoltam o scoala dedicata tinerilor designeri, “Scoala de talente Fashion”, in cadrul careia ii vom stimula sa participe si sa se dedice conceptului de Fresh Fashion la eMAG”, spune Iulian Stanciu.1 Geanta YVY BAGS

Pentru a oferi o experienta de cumparare lipsita de griji, clientii categoriei Fashion vor beneficia de livrare rapida din stoc, call center dedicat 24/7 si serviciul de retur in 30 zile. Toti clientii vor beneficia de retur simplu, cu pick-up-ul curierului.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din Romania.

Sacou pentru barbati 7SQUAREIn ultimii 14 ani, eMAG s-a plasat in poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientarii sale permanente către client, manifestata prin servicii care au creat noi standarde in piata, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodata, eMAG ofera singurul MBA specializat pe ecommerce din Romania cu profesori experimentati in business-ul international.