afis 2015In perioada 27-29 martie 2014 se va desfasura Editia a II-a a Targului de Nunti MIRESE DUNARENE, eveniment sustinut de Primaria Calarasi, Centrul Cultural Judetean Calarasi si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Calarasi, dar si Nunti de Basm.

Evenimentul se adreseaza viitorilor miri, dar experienta editiei anterioare ne arata ca targul este vizitat si de catre publicul larg, de cei care doresc sa organizeze orice alt fel de eveniment din viata lor, deoarece am oferit o paleta larga de servicii, de la cele traditionale de nunta(rochii de mireasa, restaurante, etc.) pana la banci si agentii de turism.

Esti invitat special la …NUNTA ANULUI! Mergi la Hestia Hotel in Pavilonul de Evenimente, unde vei gasi tot ce ai nevoie pentru evenimentul tau chiar la tine in oras!

Probeaza, gusta, rezerva, incearca, cumpara, planifica!

Gasesti aici organizatori de evenimente, magazine fashion, restaurante, cofetarii, furnizori foto-video, florarii si agentii de turism ce cele mai noi oferte, reduceri si pachete gandite special pentru tine!

Si pentru ca atmosfera sa fie cu adevarat exploziva, nu lipsesc nici artificiile, gheata carbonica, lansarile de porumbei degustari de torture si prajituri, cursurile de dans sau demonstratiile practice de coafura si machiaj.

Sampania va curge valuri, iar Tombola targului va fi plina cu premii pentru toti cei care be vor trece pragul.

Pe scena targului te asteapta de vineri pana duminica un show de zile mari: concerte, dansuri populare si de societate, parade de moda.

Program vizitare

Vineri-12.00-20.00

Sambata-10.00-20.00

Duminica- 10.00-18.00

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

0724209499 – Rodica Zaharia

0728929111 – Alina Stanciu

Va invitam sa ne urmariti si pe:

www.miresedunarene.weebly.com

www.miresedunarene.blogspot.com

Facebook:Mirese Dunarene

Vezi galeria foto