Odata cu venirea sezonului ploios, suntem tentati sa renuntam la activitatile sportive pe care le-am practicat pe timpul verii, in aer liber. Petrecem mai mult timp in intimitatea casei sau la birou, iar viata activa de care ne-am bucurat pana nu demult ramane doar o amintire frumoasa din vacanta. Mentinerea unui stil de viata activ este extrem de importanta datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce sanatatii: imbunatateste conditia fizica, tonifiaza musculatura, ajuta la o buna functionare a sistemului circulator si… arde calorii. O alternativa ce poate substitui activitatile in aer liber si care in acelasi timp ne incarca cu energie si voie buna este dansul.

Invatand alaturi de partener dansuri de societate precum vals, vals vienez, tango, rumba, salsa, samba, redescoperim pasiunea ce ne uneste si ne relaxam la finalul unei zile obositoare de munca. La fel de indicat este acest hobby si pentru cei care isi doresc sa isi recapete increderea in sine sau pentru cei care vor sa socializeze cu persoane cu care impartasesc aceleasi pasiuni.

”Sunt de parere ca oricat de incarcata ne-ar fi agenda, pentru sanatatea noastra fizica si psihica trebuie sa identificam acele activitati care sa faca din miscare o placere, iar apoi sa le alocam timpul necesar. Unul dintre motivele pentru care iubesc dansul este faptul ca incurajeaza viata activa! Pentru ca sezonul ploios tocmai s-a instalat, recomand exersarea unor pasi de jitterbug sau swing care vor alunga monotonia zilelor de toamna. In scurt timp descoperi ca dupa ce inveti primul pas, urmatorii vin natural!” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

danssa

Pe termen lung, o viata activa prin dans nu numai ca ajuta la mentinerea sanatatii, dar este si un real ajutor in corectarea posturii corpului. Pe langa activitatea fizica, dansul este o combinatie perfecta intre interactiunea sociala si stimularea mentala. Astfel, Danssa Studio, cel mai elegant studio de dans din Bucuresti, este solutia ideala pentru a te mentinein forma si a evada din cotidian. Cursurile individuale si flexibilitatea programului de studiu sunt atuuri cu care Danssa Studio vine in intampinarea cursantilor.