Dansul nu conteneste sa uimDanssa_studioeasca privitorul, este o invaluire de miscari coordonate care transforma fiecare secunda intr-un moment artistic. Nu se poate dansa fara a privi partenerul, fara a asculta muzica, fara a simti ritmul si fara coordonarea precisa a miscarilor. Toate aceste simturi compun tabloul perfect al unei secunde de dans. Dansul transcede arta, realizand un mix inedit intre miscare si simturi, fiind o experienta multisenzoriala, doar prin simplul fapt ca imbina toate simturile intr-un moment memorabil.

“Dansul m-a fascinat din primul moment in care am intrat in contact cu el. In primul rand, muzica imi incanta simturile, iar miscarile parca imi veneau natural dupa ce am invatat pasii de baza. Mai mult de atat, placerea de a-mi coordona partenera, de a ma sincroniza cu ritmul muzicii si de a improviza miscari dictate de starea de spirit, transforma dansul intr-o experienta multisenzoriala seducatoare.” a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Cursantii Danssa Studio – cea mai eleganta sala de dans din Bucuresti – pot descoperi o varietate de dansuri de societate care sa-i conduca spre o experienta multisenzoriala. Fie ca vorbim despre dansurile latino Tango, Tango Argentinian, Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba care sunt recomandate persoanelor pasionale, de cele standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot – care vor fi pe gustul persoanelor conservatoare sau despre Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing dansurile preferate de cei energici, instructorii de la Danssa Studio se vor asigura ca participantii vor descoperi dansul din prisma unei experiente multisenzoriale.


390 Comments

Comments are closed.