CaptureConcurs de 5 zile. Fiecare zi cu propria castigatoare. Frumos, nu? Raspunde la intrebare si poti castiga in fiecare zi un set de 6 produse Le Petit Marseillais, diverse sotimente.

Unde s-a nascut Le Petit Marseillais?

–          Malta

–          Franta

–          Belgia

Asteptam raspunsurile pe adresa de email contact@nuntidebasm.ro

De luni pana vineri, ai concursul tau garantat. Citeste si inspira-te si de aici http://www.nuntidebasm.ro/descopera-frumusetea-din-si-regiunea-provence/

Concursul se desfasoara in perioada 11 – 15 august, iar castigatorii vor fi alesi prin random.org. Conditie de participare: Doar persoanele care au dat Like paginii de facebook Nuntidebasm pot participa fi castigatoare la concurs. Da like si raspunde la intrebare pe adresa de email contact@nuntidebasm.ro

Johnson & Johnson aduce pe piata din Romania faimosul brand Le Petit Marseillais. Produsele sunt disponibile in hypermarketurile din tara noastra, in cele trei game: geluri de dus, produse pentru ingrijirea corpului si produse pentru ingrijirea parului.

Le Petit Marseillais exprima bucuria de a trai – „joie de vivre” Logo_Le Petit Marseillais

Nascut in regiunea Provence din Franta si avand peste 25 de ani de traditie in crearea produselor de frumusete, Le Petit Marseillais propune consumatorilor o varietate de geluri de dus si produse pentru ingrijirea corpului si a parului. Inspirate din natura si ingredientele specifice sudului Frantei, regiunea Provence, gama de produse Le Petit Marseillais abunda in prospetimea aromelor mediteraneene ce invaluie trupul, pentru un rasfat deplin si o experienta senzoriala inedita.

Aromele din fiecare produs Le Petit Marseillais exprima bucuria de a trai, dezvaluie acel „joie de vivre” specific regiunii Provence in care armonia si naturaletea sunt ingredientele esentiale.

Despre Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais este originar din zona Provence, sudul Frantei, unde traditia productiei de sapun dateaza din secolul al 19-lea. Primul produs din gama a fost sapunul in forma de cub care a devenit, in scurt timp, emblema brandului, fiind recunoscut pentru calitatea desavarsita si continutul de 72% de ulei de masline. Savon de Marseille a devenit rapid o referinta pentru sapunurile din intreaga tara, fiind utilizat atat pentru igiena personala, cat si pentru spalarea rufelor. In scurt timp, gama a fost largita cu sapunuri lichide, geluri de dus si produse dedicate ingrijirii parului si corpului, faima brandului ducandu-se peste hotare.

Produsele Le Petit Marseillais reprezinta o continuitate a traditiei calitatii si a ingredientelor naturale si autentice regiunii din care provin.

Istoria Le Petit Marseillais

Le Petit Marseillais este un brand nascut in regiunea Provence din Franta, regiune care imbina valorile moderne si antice intr-o armonie desavarsita, emana prospetime si bucuria vietii, precum si aroma naturii mediteraneene care o inconjoara.

Traditia productiei Lde sapun in Marseille, zona Provence din sudul Frantei, exista inca din secolul al 19-lea. Datorita importantei uleiului de masline, care poate fi gasit in toata regiunea de sud a Frantei si in mod special in Provence, sapunul fabricat in aceasta zona este recunoscut pentru calitatea desavarsita, avand un continut de 72% de ulei de masline.L

„Savon de Marseille” a devenit rapid o referinta pentru sapunurile din intreaga tara, fiind utilizat atat pentru igiena personala, cat si pentru spalarea rufelor, devenind un concept cu traditie si autenticitate. Multumita „Savon de Marseille”, ce a reprezentat o descoperire semnificativa in Europa prin productia de sapun de calitate superioara si prin dezvoltatea productiei de-a lungul secolelor, ne bucuram si astazi de produsele „Le Petit Marseillais” care pastreaza traditia calitatii, a ingredientelor naturale si autenticitatea regiunii din care provin.

Le Petit Marseillais a introdus pentru prima oara in farmacii sapunul in forma de cub, acesta fiind produsul emblema al brandului. In 1986, Laboratoarele Vendome preiau brandul si il lanseaza pe piata sub forma de sapun solid, lichid si gel de dus. FaimaL brandului s-a raspandit cu rapiditate, el fiind numit si premiat in 1996 ca „Brandul Secolului”.

In 1999, Le Petit Marseillais intra pe piata produselor dedicate ingrijirii parului, iar in 2001 devine liderul produselor de curatare corporala. In 2007, lanseaza Retetele Mediteraneene, imbogatind produsele de ingrijire corporala de pe piata cu traditia si calitatea specifice brandului Le Petit Marseillais.

In 1996, Le Petit Marsaillais a fost votat „Brandul Secolului” de catre un sondaj BVA, iar din 2001 a devenit liderul produselor de curatare corporala in Franta. In prezent, brandul Le Petit Marseillais este disponibil pe pietele din Europa.

 

Despre Johnson & Johnson

Johnson & Johnson este producatorul cel mai complet si cu cea mai ampla extindere geografica din lume la nivel de produse de ingrijire, 1precum si la nivel de furnizare de servicii conexe pe piata de consum, a produselor farmaceutice si a aparaturii medicale si de diagnoza. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de tari au un numar de aproximativ 122.000 de angajati.

De la infiintarea sa in anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscuta pentru grija si increderea manifestate, dezvoltand constant relatia dintre parinte si copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse si servicii inovatoare si sigure, de inalta calitate, pentru a ajuta la tratarea si vindecarea bolilor si pentru a imbunatati calitatea vietii.

Printre brandurile aflate in portofoliul Johnson & Johnson se mai numara: Johnson’s® baby.