AlexDezvoltat de o echipa de ingineri si antreprenori din Seattle , Washington , Clarisonic este un dispozitiv de curatare care foloseste o tehnologie revolutionara de redefinire si ingrijire a pielii .

O inovatie de pionierat, Sistemul de curatare a pielii Clarisonic- Pro Sonic- a fost initial dezvoltat pentru profesionistii de ingrijire a pielii, cu scopul de a fi utilizat in timpul tratamentelor .

A devenit rapid # 1 prima perie de curatare recomandata de dermatologi , esteticieni si profesionisti recunoscuti – datorita puterii sale si a transformarilor aduse industriei de ingrijire a pielii .

Spre deosebire de alte dispozitive de curatare , tehnologia patentata Clarisonic lucreaza cu elasticitatea naturala a pielii , eliminand impuritatile profunde din pori si pregatinad pielea pentru o mai buna absorbtie a tratamentelor adaptate .

Blanda si totusi puternica , Metoda Sonic Clarisonic revolutioneaza industria cosmetica , combinand produse ce functioneaza la suprafata pielii cu o tehnologie care merge pana in straturile profunde aleacesteia, pentru a obtine o textura uniforma a tenului, micsorarea porilor si crearea unui ten mai luminos, mai catifelat .

Tehnologia de proprietate in metoda Sonic poate fi utilizata pentru a furniza doua moduri complementare de actiune: extractie a impuritatilor si consolidare a patrunderii in profunzime a produsului.

Testele clinice au demonstrate ca utilizarea Clarisonic duce o mai buna absorbtie a produselor de ingrijire in piele si cu pana la de 6 ori o mai buna curatare a tenului de machiaj, impuritati sau exces de sebum versus curatarea tenului cu mainile.

Clarisonic, un succes in canalele profesionale de ingrijire a pielii , ofera acum aceasta tehnologie pe piata de retail , oferind consumatorilor un efort de doar 60 de secunde pentru a transforma ritualul lor de curatare a pielii la domiciliu .

Disponibil pe piata din Romania exclusive in magazinele Sephora:Mia 2 with Charger

  1. Clarisonic Plus Sonic Skin Cleansing Brush: pentru fata si corp- o experienta totala pentru curatare, in cel mai versatil mod.

Clarisonic Plus poate fi personalizat cu trei viteze diferite de curatare faciala , precum si un ritual de trei minute pentru corp, cu doua moduri distincte ( constante si puls ), avand o perie speciala pentru a exfolia delicat si elimina celulele moarte ale pielii, dezvaluind o piele a tenului si a corpului finasi perfect curatata.

 

  1. Aria with Charger ShadowClarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush: alegerea convenabila pentru o piele curata si frumoasa.

Clarisonic ofera un design unic, capete de perie interschimbabile pentru toate modelele de curatare.

Astazi, Clarisonic continua angajamentul de a dezvolta dispozitive avansate tehnologic asociate cu formule de conducere , oferind o experienta de utilizare premium in transformarea pielii .

Milioane de utilizatori au experimentat metoda Sonic , redefinind modul in care oamenii au grija de pielea lor .


1 Comment

Comments are closed.