Un look reusit al verii il poti obtine cu usurinta prin alaturarea unei perechi cool de sandale Tamaris cu o rochie vaporoasa, extrem de lunga, care te va scoate din anonimat oriunde te-ai afla. Cu siguranta aparitiile tale vor avea un aer dinamic. Sandalele cu platforma sau cele plate sunt ideale pentru o vacanta la mare, aducand un strop de eleganta, putand fi purtate si la petrecerile de pe plaja.

Imprimeurile colorate atrag privirile in mod placut asupra sandelelor. Accesoriile metalizate sunt putine, fiind un detaliu atragator, dar nu domina aspectul acestora. Texturile care imita pielea, bej sau gri deschis predomina pe tocuri si pe material.

Sandalele Tamaris sunt la randul lor confortabile, prin talpile de pluta si pernutele preformate. Look-ul metalic sau imprimeurile textile duc espadrilele la un alt nivel al modei. Inca se poarta si au fost imbunatatite cu materiale, talpi si modele dantelate noi.

E momentul sa faci o triere serioasa in ceea ce priveste incaltamintea perfecta pentru un concediu de neuitat. Sezonul acesta trebuie sa le faci loc in garderoba perechilor de sandale versatile, in tendinte, care arata fabulos cu jeansi si rochii. Sandalele in culorile marii trebuie sa te insoteasca obligatoriu in orice vacanta, mai cu seama daca ai planuit o croaziera.