1Poti avea o geanta cu personalitate cat se poate de funky. Participa la concurs si geanta din imagine poate fi a ta si o poti purta in ziua nuntii sau la cununia civila sau… la orice alta petrecere iti doresti.

Trimite un email la contact@nuntidebasm.ro cu data nuntii tale si geanta poate fi a ta. Extragerea va avea loc pe data de 15 august 2014 prin random.org.

Simina Filat creaza genti si accesorii exclusiv din piele naturala, genti cu povesti despre culoare, despre stil, despre simplitate…despre singurul accesoriu in jurul caruia iti poti cladi, cu talent, imaginatie si originalitate un stil unic.

Inspiratia artistica a Siminei a inceput la o varsta frageda si ea spune mereu ca inspiratia ii vine probabil de la mama ei. Crede că gentile pentru femei sunt o expresie a personalitatii ei si ii prezinta starea de spirit în acea zi. Deci, scopul este de a proiecta posete care se potrivesc cu personalitatea fiecarei femei.

De fiecare data cand creeaza un nou design are in minte o femeie increzatoare, sofisticata si moderna. Gentile Siminei sunt moderne, pline de culoare și creative. Fiecare model este numai din piele moale sau piele de caprioara, in editie limitata sau un produs unic.

Alege o geanta Simina Filat si vei avea o geanta cu personalitate.

Mai multe informatii poti gasi pe siteul ei www.siminafilat.ro

Sau ii poti da un like pe facebook https://www.facebook.com/SiminaFilatAccessories/