2014-04-06 09.18.38Vara este anotimpul cand temperaturile cresc, ziua se mareste si soarele devine cel mai bun prieten… Ne simtim mai mult ca niciodata, seducatoare. Sephora a creat noi produse inteligente, practice, care dau o mana de ajutor naturii si sunt la unison cu starea de spirit estivala.
130246-06-SEPHORA-SUMMER-Poudre ExfolianteMetamorphosis exfoliating powder

Piele moale, neteda si luminoasa? Aceasta este misiunea acestei surprinzatoare pudre care in contact cu apa se transforma intr-un exceptional gomaj pentru fata. Datorita actiunii sale exfoliante duble, mecanica si chimica, aceasta pudra curata delicat pielea in profunzime.

Se poate utiliza o singura data sau de doua ori pe saptamana ori combinata cu produsul dvs. de curatare preferat, pentru o exfoliere zilnica mai delicata.

Metamorphosis exfoliating powder

Poudre Exfoliante Métamorphose

 

Super smoothing lip butter Baume lèvres très lissant V4_BD_RVB

Balsamul de buze ultra-glamour Sephora, este produsul indispensabil de machiaj! Cu superbul sau look retro, acest balsam de buze, 3-in-1 va repara,hraneste si evidentiaza buzele, printr-un singur gest. Zi dupa zi, buzele dvs. devin mai frumoase, catifelate si netede.

Super smoothing lip butter

Baume lèvres très lissant

 

eau richeMoisturizing & cocooning mist

Vara avem nevoie de produse cu texturi fine, care sa fie absorbite instantaneu de piele, fara a lasa o pelicula grasa sau lipicioasa pe piele. Sephora a conceput astfel aceasta apa de ingrijire cu proprietati deosebite pentru corp, care hidrateaza pielea de-a lungul intregii zile si se aplica printr-o simpla pulverizare. Veti adora:parfumul sau delicat si reconfortant care invaluie intr-un miros imbietor pielea.

Eau riche très hydratante

Moisturizing & energizing mist

Versiunea energizanta si racoritoare pentru hidratarea si inviorarea pielii pe parcursul intregii zile. Veti adora: parfumul sau energizant care va tonifica si va stimuleaza trup si suflet.

Eau énergisante très hydratante

 

Happy Body Boxkit corps fdm BD

Un cadou inspirat de oferit celor dragi sau pe care sa vi-l oferiti pentru o piele mai frumoasa si mai matasoasa…

In interiorul acestei cutiute, veti gasi produsele Sephora indispensabile pentru a va desfata: un gel de dus hidratant energizant pentru a fi frumoasa dis-de-dimineata, un burete de dus si un unt de corp super-hranitor.