Pregătirile pentru nuntă devin din ce în ce mai stresante pe măsură ce aceasta se apropie, și de aceea venim în ajutorul tău cu câteva detalii de care să ții cont, pentru a preveni anumite situații neplăcute care ți-ar putea umbri bucuria zilei perfecte.

  1. Pantofi de schimb – să mergi toată ziua pe tocuri de 10-15 cm, nu este tocmai un comfort absolut, de aceea este bine ca spre sfârșitul sau chiar la jumătatea petrecerii să-ți iei pantofi cu un toc mai mic sau chiar balerini, pentru a-ți relaxa puțin picioarele și mușchii și a te bucura în continuare de titlul de „dancing queen” până în zorii zilei.
  2. Rochie de schimb – nu, nu vorbim despre o altă rochie de mireasă, decât dacă vrei să dai bani în plus, ci de o simplă rochie albă, mai scurtă pentru a te putea deplasa mai ușor, măcar pentru dansul mirilor, moment în care lejeritatea mișcărilor este un amănunt foarte important în conturarea unui moment memorabil pentru toți cei care vor urmări dansul vostru. Emoția momentului, cea care le va aduce rudelor și prietenilor lacrimi în ochi, nu este despre rochia pe care o porți, ci despre armonia mișcărilor și dinamica interacțiunii dintre voi doi. După aceea te poți schimba la loc în rochia sirenă sau prințesă. Profită de moment și pentru o vizită la toaletă fără a-ți face griji pentru trenă!
  3. Fixativ, agrafe și elastic de prins părul – mergem la cele mai bune saloane pentru a ne asigura că avem cea mai sofisticată coafură și că va rezista toată seara, dar uneori se mai întâmplă ca aceasta să nu reziste, și pentru a evita o criză este bine să fii echipată cu fixativ, agrafe și elastice de prins părul cu care îți poți reface coafura.
  4. Unghiile și machiajul – cu toată agitația zilei speciale, există posibilitatea să-ți curgă machiajul sau să ți se rupă o unghie, chiar dacă le faci la salon. Pentru unghii poți folosi superglue ca soluție de avarie, astfel încât să-ți reziste cel puțin până la sfârșitul petrecerii, iar pentru machiaj, un spray de fixare a machiajului care va împiedica scurgerea acestuia.
  5.  Zâmbetul perfect – De multe ori, fiind preocupate de toate aspectele administrative legate de nunta care se apropie cu pași repezi, uităm de un mic detaliu care se dovedește a fi destul de important în ziua cea mare, și anume zâmbetul! Cu toții știm că zâmbetul de un alb strălucitor este un zâmbet perfect. Dar obținerea lui durează destul de mult, de aceea este bine să ne apucăm din timp. Există mai multe metode de obținere a zâmbetului perfect, iar cea mai recomandată și eficientă metodă, este vizita la medicul stomatolog. Doctorul Andi Drăguș, fondatorul clinicii SDA Medical, ne spune că estetica dentară este strâns legată de funcționalitatea dinților, de aceea trebuie să ne asigurăm că dinții noștri sunt sănătoși pentru a obține zâmbetul pe care ni-l dorim. Fie că este vorba de un procedeu de albire dentară mai complexă, bazată pe fațetele dentare, rolul medicului stomatolog este să te ghideze în misiunea de a avea un zâmbet perfect în ziua cea mare!

SDA-2.1